Beste allemaal,

De uitbraak van het Coronavirus en de ingrijpende maatregelen om de verspreiding ervan zoveel mogelijk te beperken hebben het dagelijkse leven sterk ontwricht. De huidige situatie brengt ons op onbekend terrein en stelt verenigingen en hun leden voor een aantal problemen en uitdagingen. Deze bijzondere tijden ondermijnt niet alleen onze gezondheid en economie maar ook zeer zeker ons sociale leven. Dat doet pijn en de bestrijding van het virus vraagt offers van ons allemaal. Veel voorbereidingen van evenementen in de komende tijd waren al in gang gezet, maar ze zijn nu noodgedwongen opgeschort of vervallen. Denk hierbij aan Koningsdag, 4 mei herdenking, Kringdag de Liemers Groessen, buikschuiven en Schuttersdag met de daarbij behorende processie. Allemaal evenementen waarbij het Gilde in- of direct bij betrokken was.

N.a.v. de afgelopen persconferentie van het kabinet met de daarbij behorende maatregelen kan het evenement buikschuiven geen doorgang vinden dit jaar. Alle voorbereidingen bewaren wij voor een later moment. 

Schuttersdag 2020 gaat niet door op 21 juni 2020. Op dit moment is het niet duidelijk of er een andere datum komt om deze toch te vieren. Het bestuur neemt contact op met de jubelarissen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor het opspelden van het speltje.

Sterkte in deze bizarre tijd!

Met Schuttersgroet,

Bestuur Gilde St. Jan.143019812-stay-safe-and-healthy-hand-lettering-inspirational-quote-isolated-on-white-background-vector-typogra.jpg

Sponsors

Kom in contact!

Gilde st Jan Babberich
Email: info@gildestjan.nl 

Postadres: PC Hooftstraat 13, 6901 KL Zevenaar