Even voorstellen: 

Mijn naam is Gerhard Breedveld, woon samen met mijn vrouw Irma en onze kinderen Liza (17) en Thomas (13) in een heel mooi stukje Babberich, de Middag. Ik ben geboren en getogen in Rheden. Via Velp, Arnhem en Zevenaar zijn we in 2018 in Babberich komen wonen. Na jarenlang werkzaam geweest in de horeca ben ik op dit moment werkzaam bij Personenvervoer Willemsen de Koning in Arnhem. De laatste jaren als operationeel directeur.

Waarom in het bestuur van Gilde St. Jan? Als eerste wil ik iets doen voor het geweldige dorp waarin we wonen. Daarnaast zie ik (en velen anderen) dat plaatselijke verenigingen het als maar lastiger krijgen. Leden aantallen worden minder, kosten hoger en de jeugd heeft andere interesses. Terwijl we die juist nodig hebben voor de toekomst.

Samen met een groep mensen wil ik me graag inspannen voor Gilde St. Jan. Om er voor te zorgen dat er een mooie vereniging blijft bestaan die waakt over nostalgie, zorgt voor ontstaan en behoudt van vriendschappen en niet te vergeten ontzettend goede (schutters-) feesten organiseert.

Gerhard Breedveld

Algemeen bestuurslid

Sponsors