Samenwerkingen

Verkeersregelaars

Samen met de verkeersregelaars zorgen zij dat wij veilig de weg op kunnen bijvoorbeeld tijdens Schuttersavond en Schuttersfeest. Contactgegevens secretariaat: Marco Worm Adres: Kulturweide 8, 6909 CW Babberich Telefoonnummer: 06 20002019 Mailadres: marcowormvwm@gmail.com

Harmonie Sint Franciscus Babberich

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Drumfanfare St. Jan Babberich

Drumfanfare “St. Jan” uit Babberich is in 1945 opgericht als drumband door de heer Gerrit Schipper. Door de jaren heen heeft de vereniging diverse bezettingen gekend en is de vereniging van een drumband met pijperkorps en es/des bezetting uitgegroeid tot de huidige drumfanfare. Met al deze bezettingen zijn er in de loop der jaren vele successen geboekt, waarvan de diverse promoties en kampioenswimpels getuige zijn. De drumfanfare heeft momenteel rond de 40 spelende leden en komt uit in de derde afdeling, sectie C. Verder heeft de vereniging een jeugdorkest, een blokfluitgroep en ongeveer 20 leerlingen, die intern worden opgeleid. Het repertoire bestaat uit marsmuziek, top 40 muziek en verder bekende en minder bekende muziek dat voor het orkest geschikt is. Naast de diverse optredens zoals concerten, concoursen en het jaarlijkse schuttersfeest verzorgt de vereniging ook nog diverse activiteiten in het dorp. Repetities zijn elke maandagavond in het dorpshuis “St. Jan”. Er worden afwisselend groepsrepetities en gezamenlijke repetities gehouden. Ook worden er af en toe op zondagmorgen extra repetities ingelast. Repetities en optredens staan onder leiding van dirigent Michael van den Broeck. Drumfanfare “St. Jan” is een vereniging die naast gezelligheid ook prestatie hoog in het vaandel heeft staan. Altijd zal er gestreefd worden naar het beste resultaat en behoud van haar goede naam.